Computer Maintenance Rétság

Ismerje meg ön is az informatika világát! - Jelenjen meg az Interneten!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főoldal Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

E-mail Nyomtatás PDF

Vásárlási feltételek
Computer Maintenance Webáruház

Rendelések elfogadása:
Az áruk az oldalon megtekinthetők, azokról minden információ megtudható. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben vagy telefonon.

A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.

Megrendelést leadni e-mailben közvetlenül a weboldalról - a kapcsolat űrlap segítségével - vagy webáruházunk segítségével lehet.  Megrendelését követően e-mailben értesítést kap megrendeléséről, amely nem jelenti azt, hogy az Eladó elfogadta volna megrendelését.  A megrendelés elfogadásáról és a szállításról mindenképpen külön e-mail kerül kiküldésre, a megrendelés elfogadása csak ettől kezdve érvényes. A Computer Maintenance Rétság webáruházban előre utalással a számla elküldését követően vagy utánvétel van lehetősége fizetni a megrendelt áru átvételekor. Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül visszautasítsa megrendelését, vagy csökkentse a megrendelt tételek számát.

Termékek garanciája:
Az általunk forgalmazott termékekre a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. A termékek adatlapján feltüntetett ideig. Használt számítógépekre, monitorokra 1 év, használt laptopokra 6 hónap garanciát vállalunk.

Szállítási feltételek:

A webáruház termékeit a DPD futárszolgálat munkatársai szállítják ki. A webáruházban található termékek szállítási határideje 4-5 munkanap, amennyiben a Vásárló munkanap 11 óráig elküldi rendelését. A munkanapon 12 óra után vagy munkaszüneti napokon leadott rendelések a leadást követő negyedik munkanap kerülnek kiszállításra. Amennyiben nincs raktáron a megrendelt termék, az Eladó értesíti a Vásárlót a termék várható szállítási időpontjáról. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vásárlóra akkor száll át, amikor a Vásárló a megrendelt terméket átvette. A házhoz szállítás munkaidőben 8 és 18 óra között történik. Ezen időtartamon kívül nincs lehetőség a megrendelt áru szállítására.

Árak és házhozszállítási díjak:
A termékek kiszállítás díja Rétság 25 kilométeres körzetében ingyenes. Egyéb esetben a kiszállítás díja a DPD futárszolgálat aktuális díjszabása szerint fizetendő. A Vásárló a termék kiszállítási költségét is tartalmazó összeget, előre utalással a számla elkészülte után vagy készpénzben az áru átvételekor utánvéttel köteles kifizetni az Eladónak. A Computer Maintenance az árváltoztatás jogát fenntartja.

Utánvételes fizetés esetében a futárszolgálat 500 Ft utánvételi költséget számláz ki.

A szállítási költségek:

Súly Szállítási díj
0,1-3kg 2.110 Ft
3,1-5kg 2.410 Ft
5,1-10kg 2.610 Ft
10,1-15kg 2.710 Ft
15,1-20kg 2.860 Ft
20,1-25kg 3.310 Ft
25,1-31,5kg 3.860 Ft
31,1-50kg 5.610 Ft

A szállítási költségek tartalmazzák az utánvét díját, az útdíjat, az üzemanyag felárat és az általános forgalmi adót is!

A termék visszaszolgáltatása
A Vásárló a vásárlás napjától 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A Vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. Vásárló elállási jogát a meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék(ek) visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vásárló indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a termé(ke)ket visszaszolgáltatni, a Vásárló által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti Vásárlónak. Amennyiben a terméket a Vásárló üzemképtelen állapotban vette át, és a Vásárló a termék átvételétől számított három napon belül él jótállási igényével és kéri a termék kicserélését, az Eladó a terméket kicseréli.

Műszaki segítség:
Minden technikai kérdés megoldásában rendelkezésére áll ügyfélszolgálatunk.

A honlap korlátolt felelőssége
Annak ellenére, hogy arra törekszünk, minél pontosabb és naprakészebb információk jelenjenek meg a webáruház honlapján, elképzelhető, hogy olyan adatok szerepelnek a honlapon, amelyek már nem érvényesek, pontatlanok vagy bármilyen más hibát tartalmaznak. Nem vállalunk felelősséget a honlap tartalmáért, működéséért, információtartalmáért vagy bármilyen rajta elhelyezett információért.
A Computer Maintenance Rétság semmilyen felelősséget nem vállalnak a webáruház használatából eredő esetleges károkért. Ez a korlátolt felelősség kiterjed minden részletre, és bármilyen káreseményre vonatkozik: közvetett vagy közvetlen korlátolt kár, kiegyenlítő kár, különleges kár, esetleges kár, büntető kár, súlyos kár, veszteséggel vagy haszon-, illetve jövedelemvesztéssel járó kár, amely Ön vagy egy harmadik fél által keletkezik a webáruház, illetve az ahhoz tartozó hiperhivatkozások használata során. Amennyiben egy termék hibás áron vagy hibás adatokkal szerepel, tipográfiai hibákból eredően, azért a Computer Maintenance Rétság nem vállal felelősséget.

Hozzáférések:
Egyetért azzal, hogy visszaélést nem fog elkövetni felhasználónevével és jelszavával, továbbá azokat előírásszerűen fogja használni és kizárólag Ön fogja használni felhasználónevét és jelszavát. Megtesz mindent annak érdekében, hogy ezen adatok más személynek, személyeknek ne jusson tudomására. Elfogadja, hogy az Ön felhasználónevével és jelszavával történt bárminemű tevékenység a webáruházban az Ön felelőssége.

Adatvédelem:
Akár mobiltelefon számát, akár otthoni címét kérjük el, a Computer Maintenance Rétság és szerződéses partnerei az Ön személyes adatait kizárólag kérésének teljesítésére és ezen honlap tökéletesítésére használja. Esetenként előfordulhat, hogy tájékoztatót szeretnénk küldeni ajánlatokról vagy különleges termékekről. Ha azonban nem kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel további információkkal és termékekkel kapcsolatban, mi természetesen tiszteletben tartjuk kérését. Minden alkalommal tájékoztatjuk Önt, ha személyes adatait rögzítjük. Személyes adatait nem adjuk el más vállalatoknak. Ahol csak lehetséges, biztosítjuk, hogy átnézhesse vagy javíthassa személyes adatait. A Computer Maintenance Rétság webhelye tartalmazhat harmadik fél honlapjára mutató hivatkozásokat. A Computer Maintenance Rétság nem vállal felelősséget a harmadik felek adatvédelmi elveiért, illetve az általuk biztosított tartalomért vagy termékekért.
Az internet fejlődésével párhuzamosan fejlesztjük adatvédelmi elveinket.

Az ügyfél álltal leadott rendelést csak elektronikusan rögzítjük, nem minősül írásban foglalt szerződésnek és nem iktatjuk, ezért nem hozzáférhető. Az elektronikusan megkötött szerződések csak Magyar nyelven rögzítődnek.

Linkek:
A weboldalon szerepelhetnek más weboldalakra linkek, amelyeket egy harmadik fél üzemeltet. A Computer Maintenance Rétság semmilyen felelősséget nem vállal azon oldalak tartalmára és működésére vonatkozóan.

Visszajelzések, észrevételek:
Minden visszajelzést, véleményt, információt szívesen veszünk, amely a webáruház kialakításával, működésével kapcsolatos. Kérjük tartsa szem előtt, hogy visszajelzését nem bizalmas információként fogjuk kezelni. Véleményét elmondhatja telefonon, illetve leírhatja e-mailben. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja meg.

Azáltal, hogy Ön a webáruházon keresztül termékeket rendel, elfogadja a fenti Vásárlási Feltételeket.

A computer Maintenance Rétság adatai:

Bánszki János
Műszaki informatikus mérnök
Egyéni vállalkozó
Adószám: 65622371-1-32
Nyilvántartási szám: 16760680
Statisztikai számjele: 65622371620123112
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: http://www.computer-maintenance.hu
msn: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: 06 20 9344559
Cím: 2651 Rétság, Takarék utca 13. 1 em. 4. ajtó

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Weboldalaink bannerei:
Hirdetés
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!
Hirdetés
Hirdetés
***
Tekintse meg kész oldalainkat!

Termék kereső

Webáruház Kosár


A bevásárlókosara jelenleg üres.

Látogatók

Ma152
Tegnap270
Hónapban2710
Múlt hónapban4764
Évben2710
Összesen371988
Napi maximum740
Botok42
Start2011-Jul-11

Reklám

Facebook


skype

Hívj engem Skype-on!
Kattints a következő képre!

A link használatához a Skype program telepítésére lehet szükség.

Belépés


Partnereink

Ma 2019. január 16., szerda,
Gusztáv napja van.
Holnap Antal és Antónia napja lesz.

Bánszki János
Műszaki informatikus mérnök
Egyéni vállalkozó
Adószám: 65622371-1-32
Email: jbanszki@freemail.hu
Skype: dzsoni27
msn: jbanszki@freemail.hu
Telefon: 06 20 9344559
2651 Rétság, Takarék utca 13. 1. em. 4. ajtó

Országok látogatói

Top 10:

Amerikai Egyesült Államok flag 29%Amerikai Egyesült... (783)
Magyarország flag 16%Magyarország (440)
Románia flag 8%Románia (226)
Dél Korea flag 5%Dél Korea (148)
Ukrajna flag 4%Ukrajna (107)
Canada flag 4%Canada (96)
Malaysia flag 3%Malaysia (87)
Oroszország flag 3%Oroszország (78)
United Kingdom flag 3%United Kingdom (71)
France flag 2%France (46)

2710 látogató 82 országból

Online

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Statisztika

Tagok : 117
Tartalom : 28
Webcímek : 2
Tartalom találatai : 260050